Startpagina script

startpagina script gratis downloaden

Waarom bieden jullie een gratis startpagina script aan?

We hebben een oplossing gevonden dat voor iedereen werkt, een belangrijk onderdeel hiervan is het startpagina script. De altijd gestelde vraag "waar kan ik mijn backlinks plaatsen" en "hoe kom ik aan bezoekers" lossen we zo goedkoop mogelijk op. Een groot deel van de mensen willen een eigen startpagina website beheren maar hebben weinig tijd. Met onze startpagina blaster (linkbuilding tool) worden er automatisch startpagina dochters aangemaakt op de domeinnamen waar dit script staat. Zo hoeft de eigenaar van het domeinnaam zelf geen invulling te geven. Dit bespaart natuurlijk veel tijd. Plus de invulling wordt goed gedaan. De startpagina blaster is in staat om tevens automatisch unieke teksten te plaatsen en zorgt voor backlinks naar de startpagina dochter. Dit helpt jouw startpagina website flink mee om vindbaar in Google te komen waardoor er nog meer bezoekers je weten te vinden. 

Bezoekers magneet

Juist omdat dit startpagina script samen werkt met de startpagina blaster geen probleem. In eerste instantie zullen er pagina's bij je worden aangemaakt door leden. Dit zijn veelal de gebruikers van de startpagina blaster. Hierna zullen zoektermen gaan ranken binnen Google en andere zoekmachines welke voor een geheel nieuw publiek gaan zorgen.

Wat kan dit startpagina script nog meer?

Het startpagina script zit vol met vele vernuftigheden, het geeft je leden een heleboel vrijheid. Precies waar men naar opzoek is om hun eigen website te kunnen promoten. Hier is speciaal rekening gehouden met alle SEO (zoekmachine optimalisatie) aspecten. Deze bestaan onder andere uit het kunnen toevoegen van afbeeldingen per upload en video's die door YouTube worden ondersteund. Ook het toevoegen van eigen scripts zoals Json-LD van schema.org behoort tot de mogelijkheden. Als klapper op de vuurpijl is het mogelijk om startpagina dochters toe te voegen aan Google Search Console zodat men hun pagina verder kan optimaliseren en aanpassingen direct kan doorgeven. De Google spiders komen vrijwel direct.

Vrijheid in afbeeldingen

Leden van jouw startpagina hebben de vrijheid om hun eigen afbeeldingen te kunnen uploaden. Op deze manier worden pagina's een stuk mooier en geliefder bij het publiek waardoor men langer op jouw startpagina blijft. En voor de startpagina dochter beheerder is dit ook een interessante seo uitbreiding. Men kan de gewenste zoekterm verwerken binnen de bestandsnaam, en blijft de afbeelding onveranderd, dus eventuele EXIF invullingen worden niet verwijderd.

Video's in de blokken

Naast de al bekende afbeeldingen en/of illustraties biedt het startpagina script de optie om YouTube video's in de blokken af te spelen. Bezoekers kunnen nu naast de geschreven informatie ook een bijpassende video bekijken. Voor het optimaliseren van pagina's is dit een grote factor. En mochten de leden het willen dan is dit zelfs geschikt om hun video's in YouTube te laten ranken. En het heeft meer, door zoveel toegevoegde waarde gaat de pagina en website authority omhoog. Dat is goed nieuws voor leden en eigenaar.

Eigen pagina favicon

Een van de leukere dingen waar mensen op letten zijn vaak details, in dit geval de favicon. De favicon is die kleine afbeelding in het tabblad van je internet browser. Vaak is deze een logo of bijpassend plaatje. Hoe klein dit dingetje ook is, het geeft een grote impact voor SEO. Het startpagina script laat je leden de optie geven om hun eigen favicon bij jou te tonen.

Google Maps

Een bedrijf dat bij jou zichzelf aan het promoten is wilt altijd meer. Natuurlijk is vindbaar in Google zijn belangrijk, maar ook de bezoekers van deze aangemaakte pagina behoren met zoveel mogelijk informatie te worden verschaft. Het startpagina script laat daarom ook Google Maps toe in de blokken. Bezoekers tevreden, net als de bedrijfseigenaar en wederom helpt ook dit mee om seo te verbeteren.

Schema.org

SEO kan niet zonder schema. Dit startpagina script geeft alle ruimte om zelf en/of automatisch het schema.org Json-LD script toe te voegen. Dit is bijna uniek te noemen en zeer begeerd bij vele SEO en/of linkbuilding experts.

Toevoegen aan Google Search Console

Mensen die een startpagina dochter hebben gemaakt willen dat deze zo snel als mogelijk wordt opgenomen in de Google Index. Om dit voor elkaar te krijgen zou eerst de Google spider deze sub-domain moeten vinden. Hier kan veel tijd in verloren gaan, soms enkele maanden en heel af en toe nooit. Dit is ronduit jammer natuurlijk daarom is het met dit startpagina script mogelijk om de dochter startpagina in Google Search Console toe te voegen. Nu kan men zelf aan Google doorgeven dat er een nieuwe pagina bestaat, of dat deze is aangepast zodat in record snelheid de nieuwe of aangepaste pagina direct wordt gespiderd.

Mobiel vriendelijk

Vanzelfsprekend is dit startpagina script geschikt voor alle mobiele apparatuur. Of je bezoekers nu kijken via smartphone, tablet of gewoon desktop, de startpagina wordt keurig weergegeven.

Beveiligde verbinding

Het startpagina script geeft een beveiliging door SSL. Alle dochter startpagina's en de voorpagina zijn voorzien van https (mits bij hosting goed ingesteld)